Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Ottoo.be - Tom Van Overbeke

Tom Van Overbeke

Tom Van Overbeke (°1982, Hasselt) is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlands recht (Universiteit Maastricht, 2005).

Na een boeiende ervaring in het bedrijfsleven als consultant bij Ernst&Young (2005 – 2008), werd hij lid van de balie van Hasselt in 2008. Hij was van 2008 tot 2012 verbonden als advocaat aan het kantoor Monard-D’Hulst en van 2012 tot 2016 aan het kantoor Delbrouck & Daeninck.

Hij was van 2008 tot 2012 verbonden als advocaat aan het kantoor Monard-D’Hulst en van 2012 tot 2016 aan het kantoor Delbrouck & Daeninck. 

Hij spitst zich toe op strafrecht en verkeersrecht.

Danny Lavreysen

Danny Lavreysen (°1989, Mol) studeerde in 2012 af als Master in de rechtsgeleerdheid aan de KULeuven. Onmmiddellijk na zijn studies startte hij zijn professionele loopbaan aan de balie van Tongeren. In januari 2023 kwam Mr. Lavreysen ons kantoor versterken.

Mr. Lavreysen blijft zichzelf bijscholen. Zo volgde hij van 2015 tot 2016 een bijkomende opleiding “Evaluatie Menselijke Schade” aan de KU Leuven en volgt hij elk jaar opleidingen in het verkeers – en aansprakelijkheidsrecht.

Mr. Laura Jadoul

Laura Jadoul

Laura Jadoul (°1995, Hasselt) studeerde met onderscheiding af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Na haar studies begon zij in 2018 haar carrière als advocaat aan de balie van Limburg. 

Laura legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, verkeersrecht en familierecht waarbij zij een open en klantgerichte aanpak vooropstelt. Zij behandelt jouw dossier met de nodige portie enthousiasme én gedrevenheid.

Ine Martens

Ine Martens (°1996, Tongeren) behaalde in 2017 haar bachelor diploma Rechtspraktijk aan de UCLL te Diepenbeek. Na het voltooien van een schakelprogramma, studeerde zij in juni 2021 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. 

Zij koos ervoor om tijdens haar masteropleiding via keuzevakken te focussen op haar voorkeurmateries waaronder strafrecht. Tijdens haar studies liep Ine Martens al stage in enkele Limburgse advocatenkantoren, alsook heeft zij als stagiaire kennis gemaakt met de werking van de correctionele rechtbank te Tongeren.

Davinia Pfau

Davinia Pfau (°1999, Genk) behaalde in 2020 haar bachelor in de rechten aan de Universiteit Hasselt. Vervolgens volbracht zij in 2022 haar masteropleiding aan de KU Leuven, waar zij zich o.a. toespitste op het strafrecht.

Davinia is sinds oktober 2022 lid van de Limburgse balie en sindsdien ook verbonden aan ons kantoor.

Emma Nulens

Emma Nulens (° 2000, Bilzen) behaalde in 2001 haar bachelor in de rechten aan de Universiteit Hasselt. Vervolgens behaalde zij in 2023 haar masteropleiding aan de KU Leuven, met focus op het strafrecht. 

Na haar studies startte zij haar professionele carrière aan de balie van Limburg. Sindsdien is zij ook verbonden aan ons kantoor.

Onze klanten aan het woord

“Vlotte vertegenwoordiging op mensenmaat, duidelijk, correct en snelle correspondentie.”
“Zeer vriendelijk geholpen en verdedigt. Juiste en duidelijke uitleg.”
“Ik ben buitengewoon tevreden met de diensten van TVO-Advocaten. Zij hebben mij bijgestaan in een procedure voor de politierechtbank. Zij hebben echt een passie voor het verkeersrecht en hebben mij bijzonder goed verdedigd. Wat me vooral opviel, was de heldere en tijdige communicatie. Mr. Lavreysen hield me regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn zaak, gaf duidelijke uitleg over het rijverbod en beantwoordde mijn vragen met geduld en begrip. Dit creëerde een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces. Mr. Lavreysen slaagde erin om een fantastisch resultaat te behalen voor mijn zaak, wat mijn verwachtingen overtrof. Zijn grondige kennis van het verkeersrecht en zijn vermogen om effectief te pleiten maakten echt het verschil. Ik zou TVO-Advocaten zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft in het verkeersrecht.”
“Aangenaam verrast en zeer tevreden over werking TVO advocaten. Tom Van Overbeke is een zeer vriendelijke advocaat die luistert naar zijn cliënten en zeer goude uitleg geeft! Met al je vragen kan je bij hem terecht en hij doet zijn uiterste best om je zo goed mogelijk te verdedigen! Ik voelde me onmiddellijk bij hem op mijn gemak. Ook was ik na het eerste contact gerustgesteld! Ben zeer blij dat ik bij hem terecht gekomen ben! Ga zeker nog gebruik maken van zijn correcte dienstverlening! Zou hem aan iedereen willen aanraden!”
Vorige
Volgende