Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team:

Ottoo.be - Tom Van Overbeke

Tom Van Overbeke (°1982, Hasselt) is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlands recht (Universiteit Maastricht, 2005).

Na een boeiende ervaring in het bedrijfsleven als consultant bij Ernst&Young (2005 – 2008), werd hij lid van de balie van Hasselt in 2008.

Tom verdedigt de belangen van zijn cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.

Laura Jadoul (°1995, Hasselt) studeerde met onderscheiding af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Na haar studies begon zij in 2018 haar carrière als advocaat aan de balie van Limburg.

Laura legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, verkeersrecht en familierecht waarbij zij een open en klantgerichte aanpak vooropstelt. Zij behandelt jouw dossier met de nodige portie enthousiasme én gedrevenheid.

Dankzij haar getuigschrift Supralat – Saldus heeft zij de nodige kennis om jou bij te staan tijdens een verhoor.

Ottoo.be - Laura Jadoul
Ottoo.be - Christophe Daerden

Christophe Daerden (°1993, Tongeren) is master in de rechten (KU Leuven) en behaalde een master na master in het internationaal recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Na zijn studies vatte Mr. Daerden zijn carrière als advocaat aan bij de Antwerpse balie. Daar trad hij voornamelijk op als advocaat in strafzaken. In januari 2019 vervoegde Christophe de balie van Limburg.

Mr. Daerden beëindigde met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen.

Met zijn getuigschrift Supralat-Salduz beschikt hij over de nodige expertise om u te begeleiden tijdens een verhoor bij de politie en/of de onderzoeksrechter. 

Ine Martens (°1996, Tongeren) behaalde in 2017 haar bachelor diploma Rechtspraktijk aan de UCLL te Diepenbeek. Na het voltooien van een schakelprogramma, studeerde zij in juni 2021 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. 

Ine koos ervoor om tijdens haar masteropleiding via keuzevakken te focussen op haar voorkeurmateries, met name strafrecht en personen- en familierecht. Tijdens haar stage maakte ze uitgebreid kennis met de werking van de correctionele rechtbank te Tongeren.

Onmiddellijk na haar opleiding vervoegde zij de Balie van Limburg en sinds september 2021 maakt zij deel uit van het Ottoo.be team.  Ine streeft steeds een open en eerlijke communicatie na. Zij verzekert voorts een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak bij de behartiging van uw belangen.

Ottoo.be - Ine Martens