Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team:

Ottoo.be - Tom Van Overbeke

Tom Van Overbeke (°1982, Hasselt) is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlands recht (Universiteit Maastricht, 2005).

Na een boeiende ervaring in het bedrijfsleven als consultant bij Ernst&Young (2005 – 2008), werd hij lid van de balie van Hasselt in 2008. Hij was van 2008 tot 2012 verbonden als advocaat aan het kantoor Monard-D’Hulst en van 2012 tot 2016 aan het kantoor Delbrouck & Daeninck.

Mr. Van Overbeke beschikt over een certificaat voor het doorlopen van de Bijzondere opleiding Jeugdrecht. Tevens beëindigde hij met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen.

Verder volgde mr. Van Overbeke de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is hij ook aangeduid om als trainer zijn expertise door te geven aan andere advocaten. Hij beschikt dan ook over het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding en over de juiste skills om kwalitatief bijstand te leveren indien u moet worden verhoord.

Van 2012 tot 2014 maakte hij deel uit van het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie van Hasselt. Hij is actief lid van de commissie strafrecht en de commissie jeugdrecht van de Balie van Limburg. Sinds 2022 is hij ook verkozen in de Raad van de Orde van de Limburgse balie.

Tom Van Overbeke verdedigt de belangen van zijn cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.

Laura Jadoul (°1995, Hasselt) studeerde met onderscheiding af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Na haar studies begon zij in 2018 haar carrière als advocaat aan de balie van Limburg.

Laura legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, verkeersrecht en familierecht waarbij zij een open en klantgerichte aanpak vooropstelt. Zij behandelt jouw dossier met de nodige portie enthousiasme én gedrevenheid.

Dankzij haar getuigschrift Supralat – Saldus heeft zij de nodige kennis om jou bij te staan tijdens een verhoor.

Ottoo.be - Laura Jadoul
Ottoo.be - Ine Martens

Ine Martens (°1996, Tongeren) behaalde in 2017 haar bachelor diploma Rechtspraktijk aan de UCLL te Diepenbeek. Na het voltooien van een schakelprogramma, studeerde zij in juni 2021 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt.


Zij koos ervoor om tijdens haar masteropleiding via keuzevakken te focussen op haar voorkeurmateries, met name strafrecht en personen- en familierecht. Tijdens haar studies liep Ine Martens al stage in enkele Limburgse advocatenkantoren, alsook heeft zij als stagiaire kennis gemaakt met de werking van de correctionele rechtbank te Tongeren.


Onmiddellijk na haar opleiding vervoegde zij de Balie van Limburg en sinds september 2021 maakt zij dan ook deel uit van ons kantoor.


Ine Martens volgde reeds de Supralat opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is houder van het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding. Zij staat u dan ook met de nodige kennis van zaken bij tijdens verhoren bij de politie en/of de onderzoeksrechter.


Momenteel volgt Ine Martens de twee jaar durende bijzondere opleiding jeugdrecht, om ook de belangen van minderjarigen op een deskundige en kwaliteitsvolle wijze te kunnen behartigen.


Ine Martens streeft steeds een open en eerlijke communicatie na. Zij verzekert voorts een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak bij de behartiging van uw belangen. Daarnaast is doorgedreven dossierkennis in élk dossier voor haar een must.