Jouw advocaat voor de politierechtbank

P.V. ontvangen? Politierechtbank? Gratis bijstand en opvolging!

Een dagvaarding of pro justitia in de bus krijgen is altijd even schrikken. Krijg je het bericht dat je voor de politierechtbank moet verschijnen? Hangt er je een fikse boete of rijverbod boven het hoofd? Weet je niet wat je te wachten staat? Met de juiste begeleiding van een ervaren advocaat kan je met een gerust hart naar de politierechtbank trekken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? 

Stel vrijblijvend je vraag, Aarzel niet om even contact op te nemen. Wij luisteren met plezier!

Gratis advocaat

Zoek je een gratis advocaat, pro deo advocaat of betaalbare juridische bijstand? Daar kunnen wij je bij helpen. Ons team van ervaren advocaten weet precies hoe ze jou het best kunnen verdedigen voor de politierechtbank. In de meeste gevallen zit deze dienst zelfs inbegrepen in de rechtsbijstand van je autoverzekering. Je hebt dus vaak recht op een gratis advocaat, misschien zelfs zonder dat je het weet. Wil je weten of dit voor jou ook het geval is? Contacteer ons, wij zoeken het voor je uit.

Wil je graag vrijblijvend advies van een ervaren advocaat? Upload dan hier gratis je dagvaarding of pro justitia.

Waarmee kunnen we je helpen?

Dagvaarding / Pro Justitia

Ontving je een dagvaarding of pro justitia? Wat betekent dat precies? Wij leggen het graag voor je uit én bekijken hoe je best te werk gaat.

Boetes

Reed je onder invloed van alcohol of drugs, te snel, zonder papieren? Wij pleiten met hart en ziel jouw zaak.

Advies inwinnen

Wil je snel en betrouwbaar advies van een ervaren advocaat? Wij kennen de politierechtbank en het verkeersrecht als geen ander.

Niet akkoord?

Ben je het niet eens met je vonnis? Werd je bij verstek veroordeeld? Mogelijk kunnen we je straf alsnog verminderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Na het ontvangen van je dagvaarding maak je deze best zo snel mogelijk over via het aanvraag formulier hieronder.

Advocaat politierechtbank nodig?

Ga naar de politierechtbank met een advocaat die ervaring heeft met verkeersboetes. In heel wat gevallen kunnen we je boete sterk verminderen of zelfs een vrijspraak bekomen.

De politierechtbank beheert alle informatie over je overtreding. Met de gegevens die vermeld staan op je dagvaarding kunnen wij alle details van je dossier opvragen bij de politierechtbank. Onze ervaren advocaten bekijken vervolgens hoe we je het best kunnen helpen en of je recht hebt op een gratis advocaat. Zo kunnen we je kosteloos en vrijblijvend advies verlenen over jouw verdediging.

Waarom moet je naar de politierechtbank?

  • Positief geblazen?
  • Dronken gereden?
  • Positieve drugstest?
  • Reed je onder invloed?
  • Reed je (veel) te snel?
  • Ben je geflitst?
  • Ben je weggereden na een ongeval?
  • Reed je rond zonder verzekering, met een niet-gekeurde wagen?
  • Heb je schade aan een andere auto of weggebruiker veroorzaakt?
  • Reed je met een verboden voertuig door een lage emissiezone?